Oogwereld nieuws

De Oogwereld winkels zijn open tijdens de coronacrisis, maar met een aangepaste dienstverlening!

- 16-03-2020 @ 16:08

Bij Oogwereld is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Dagelijks maakt de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen en bezorgdheid leidt. We vertellen u graag wat we voor en achter de schermen doen om te zorgen dat u op een veilige manier bij ons in de winkel terecht kunt voor uw oogzorg en oogmode. We volgen de situatie die ieder moment kan veranderen op de voet en passen onze werkwijze aan waar nodig.

ONZE WINKELS ZIJN GEOPEND, MET AANGEPASTE DIENSTVERLENING

Maatregelen in de winkel
  • Hygiëne is erg belangrijk voor uw gezondheid en dat van onze medewerkers. We leven de maatregelen dan ook streng na die zijn voorgeschreven door instanties.  
  • Voor en na ieder klantcontact wassen we de handen zorgvuldig en houden zoveel mogelijk 1,5 tot 2 meter afstand van klanten en collega's. 
  • We laten klanten zelf hun montuur opzetten, bij voorkeur na gebruik van desinfecterende gel, ook na het afstellen van de bril.
  • We reinigen zoals altijd apparatuur voor en na de meting.
  • Optometrische onderzoeken en metingen waarbij het contact met de klant intensiever is, worden uitgesteld en als er al afspraken zijn gemaakt wordt met de klant contact opgenomen om die naar een later tijdstip te verplaatsen. Uiteraard kunt u altijd met vragen telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij met elkaar kunnen afstemmen wat er mogelijk is.
  • We vragen klanten om bij afrekenen zoveel mogelijk gebruik te maken van pin. Zo beperken we we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van RIVM.
  • Voor klanten die nieuwe lenzen hebben besteld, kunnen we zorgen dat deze naar hun thuisadres worden gestuurd.
De openingstijden van de winkels zijn gewijzigd. U kunt op de vestigingspagina van de winkel waar u klant bent of die u wilt bezoeken, de aangepaste openingstijden lezen.

Helaas gaat op dit moment onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. 

Julius Remarque
Directeur Oogwereld
 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen