Oogwereld nieuws

OOGWERELD DE GROOT ORGANISEERT VAN 14 T/M 22 JUNI J.F. REY DESIGN DAGEN

Oogwereld - 11-06-2019 @ 13:55

Oogwereld De Groot organiseert van 14 t/m 22 juni 2019 de J.F. REY DESIGN DAGEN. Het innovatieve en unieke Franse brillenmerk J.F. Rey staat dan centraal in de winkel. Standaard heeft Oogwereld De Groot een grote collectie brillen van dit exclusieve merk in huis, maar op vrijdagavond 14 en zaterdag 15 juni 2019 is de gehele J.F. Rey collectie in de winkel aanwezig. U kunt op deze 2 dagen onder het genot van een hapje en drankje gezellig brillen passen en profiteren van een speciale aanbieding.

Koopt u in de periode 14 t/m 22 juni 2019 een complete J.F. Rey bril dan ontvangt u €100,- korting en een leuke goodie-bag cadeau!*

J.F. REY EEN UNIEK EN INNOVATIEF FRANS BRILLENMERK
Ontwerper Jean-François Rey laat zich laat zich zowel inspireren door kunst als techniek. Creativiteit en technologische innovatie spelen een belangrijke rol. Het resultaat een gevarieerde brillencollectie boordevol karakteristieke monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Het merk heeft innovatie hoog in het vaandel staan. De brillencollectie van J.F. Rey is daarom continu in beweging en blijft keer op keer verrassend en vernieuwend.
Benieuwd naar de exclusieve monturen van J.F. Rey?
U bent bij Oogwereld de Groot hartelijk welkom om de brillen met eigen ogen te komen bekijken!

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Oogwereld De Groot
Winkelcentrum De Schoof 142, Hendrik-Ido-Ambacht
Tel. 078 6813387

 storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen