Oogwereld nieuws

De 12 voordelen van Oogwereld

DvD - 30-10-2017 @ 02:00

Bij Oogwereld profiteert u van vele voordelen. We hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet.


1. Professionele oogzorg gegarandeerd

In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.

2. Gratis deskundige oogmeting

Geen oogmeetkosten bij aankoop van een bril.

3.  Garantplan

Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van uw (zonne)bril – op sterkte – voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.

4.  Oogwereld regelt de declaratie bij uw zorgverzekeraar

Wij verzorgen de declaratie bij uw zorgverzekeraar. De (eventuele) vergoeding van uw zorgverzekeraar rekenen wij direct door in de verkoopprijs. U heeft er geen omkijken meer naar.

5.  Kwaliteitsgarantie

Oogwereld levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen (zie garantievoorwaarden).

6 .  Omruilgarantie brillenglazen

Kunt u niet wennen aan multifocale glazen dan kunnen deze binnen 2 maanden na de aankoopdatum worden omgeruild.

7.  Kortingen bij aankoop van compleet montuur binnen 1, 2 en 3 jaar

Voor deelnemers van het Oogwereld Garantplan hebben we diverse loyaliteitsvoordelen. Koopt u binnen 1 jaar een nieuwe complete bril dan ontvangt u 15% korting, tussen 1 en 2 jaar is de korting 10% en tussen 2e en 3e jaar bedraagt de korting 5%. Korting geldt over de voordeligste bril (montuur met glazen) en datum is de datum zoals vermeld op de factuur. Dit aanbod geldt niet voor zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, low vision brillen of contactlenzen en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

8.  Gratis glazen met Juniorplan

Goede oogzorg is zeker voor kinderen van groot belang. Met het Oogwereld Juniorplan zijn voor kinderen t/m 12 jaar, de standaard kunststof glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag gratis bij aanschaf van een nieuw montuur.

9.  Profiteer van Lens Service Systeem

Voor €30,- per jaar kunt u een Lens Service Systeem (harde contactlenzen) afsluiten. Dan profiteert u o.a. van aantrekkelijke kortingen op heraanpassingen, lensproducten, brillen en zonnebrillen. Vraag naar de folder of kijk op de site www.oogwereld.nl voor uitgebreide beschrijving van de voordelen.

10.  All-in-systeem

We bieden de mogelijkheid om contactlenzen, vloeistoffen en deskundige oogzorg middels een maandelijkse betaling te voldoen. U profiteert dan direct van 10% kortingl. U profiteert daarnaast van een aantrekkelijke korting op aanschaf van producten. Laat u door ons hierover informeren.

11.  Member gets member programma

Brengt u een nieuwe contactlensklant aan, dan profiteert u van een aantrekkelijke korting van 20% en ook de nieuwe klant ontvangt 20% korting. Vraag naar de folder in de winkel.

12.  Persoonlijk montuur- en glasadvies op maat

Goed zien valt of staat bij perfecte glazen en het advies hierin. We geven u een duidelijk en persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit uiteraard met de keuze uit een ruime collectie monturen en zonnebrillen. In uiteenlopende prijsklassen zowel trendy als klassiek.
 
storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen