Oogwereld nieuws

LAAT UW OGEN ZATERDAG 22 SEPTEMBER BIJ OOGWERELD HOORN CONTROLEREN OP EVENTUELE OOGAANDOENINGEN

Oogwereld - 18-09-2018 @ 12:01

Er zijn veel oogaandoeningen die de gezondheid van uw ogen kunnen aantasten, zonder dat u in eerste instantie instantie daar iets van merkt. Dit kan u voor zijn door uw ogen regelmatig te laten controleren op eventuele aandoeningen. Mensen boven de 40 jaar en diabetes patiënten hebben een groter risico op eventuele oogaandoeningen. We adviseren hen dan ook 1 keer per jaar de ogen te laten controleren.

Op zaterdag 22 september is er bij Oogwereld Hoorn een OCT scanner en een optometrist in de winkel aanwezig. Met de OCT scanner kunnen oogaandoeningen als Macula degeneratie (Ouderdomsblindheid) en Glaucoom worden opgespoord. 
Een optometrist beschikt over gedegen kennis en expertise van verschillende oogaandoeningen en kan u dan ook van een duidelijk advies voorzien. Oogartsen, huisartsen en optometristen hebben vaak een nauwe samenwerking, zodat uw ogen snel de zorg krijgen die nodig is om goed te kunnen blijven zien.

Tijdens het opometrisch onderzoek maakt de optometrist een foto van het netvlies van uw oog om eventuele symptomen of afwijkingen op te sporen.De optometrist bespreekt met u de diagnose en zal u indien nodig doorverwijzen naar een huisarts en oogarts.

Wilt u op zaterdag 22 september een optometrisch onderzoek dan raden we u aan hiervoor een afspraak te maken.
Kosten van een optometrisch onderzoek zijn € 49,-

Oogwereld Hoorn
Kleine Noord 9, Hoorn
Tel. 0229 271081
 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen