Oogwereld nieuws

VRIJDAGAVOND 15 EN ZATERDAG 16 MAART GEHELE COLLECTIE CHANEL MONTUREN EN ZONNEBRILLEN BIJ OOGWERELD DE GROOT IN HUIS

Oogwereld - 13-03-2019 @ 16:12

Oogwereld De Groot heeft standaard een grote collectie CHANEL brillen in huis, maar op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 maart 2019 is de gehele collectie monturen en zonnebrillen in de winkel aanwezig. U kunt op deze 2 dagen onder het genot van een hapje en drankje gezellig brillen passen en profiteren van een speciale aanbieding.

Koopt u in de periode 15 t/m 23 maart 2019 een complete Chanel bril dan hebben we een bij dit merk passend cadeautje voor u en ontvangt u een leuke goodie-bag!

CHANEL EEN WERELDBEROEMD FRANS MODEHUIS

Chanel is een wereldberoemd Frans modehuis opgericht door Coco Chanel. Deze legendarische "Koningin van de Mode" begon in 1909 een klein hoedenwinkeltje dat uitgroeide tot misschien wel 's-werelds meest begeerde modemerk. Coco Chanel zei zelf: "Mode is gemaakt om niet in de mode te zijn." De stijl van Chanel wijkt dan ook duidelijk af van andere grote ontwerpers.

De exclusieve monturen  en zonnebrillen van Chanel zijn bijzonder elegant en vrouwelijk van vorm, met een perfecte afwerking die topkwaliteit uitstraalt en altijd voorzien zijn van de authentieke Chanel-details. Laat u bij Oogwereld de Groot, Winkelcentrum De Schoof 142 Hendrik-Ido-Ambacht, verleiden door de wereld van luxe en stijl.

Oogwereld De Groot
Winkelcentrum De Schoof 142, Hendrik-Ido-Ambacht
Tel.078-6813387
 
storelocator.gif

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen