Oogwereld nieuws item

ANDY WOLF DAG | Oogwereld De Groot

DvD - 10-01-2018 @ 17:29

Zaterdag 20 januari Andy Wolf dag bij Oogwereld De Groot.


  ZATERDAG 20 JANUARI  

Op deze dag is de gehele collectie handgemaakte monturen van het exclusieve Oostenrijkse brillenmerk Andy Wolf bij Oogwereld De Groot aanwezig. Brillen die ultiem draagcomfort en functionaliteit bieden aan de drager. 

Op de Andy Wolf dag kunt u profiteren van:

* € 150,- korting op Varilux X- en E-series multifocale brillenglazen.
* € 75,- korting op Eyezen multimedia en Essilor 360 enkelvoudige glazen.
* Bij aankoop van een Andy Wolf bril ontvangt u een smaakvolle attentie.


Kom onder het genot van een hapje en drankje gezellig brillen passen.

 
 
 andy_w5.jpg   andy_w2.jpg   andy_w4.jpg  
 

ANDY WOLF EYEWEAR

Het Oostenrijkse brillenmerk is sinds de oprichting in 2006 zo succesvol, dat het niet zo vreemd is dat de liefhebbers elke keer weer reikhalzend uitkijken naar een nieuwe collectie (zonne)brillen van Andy Wolf. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, heeft het merk in korte tijd een geweldige reputatie opgebouwd. Hoewel de Andy Wolf zijn inspiratie verzamelt over de hele wereld, is zijn bedrijf gevestigd in het Oostenrijkse plaatsje Hartberg.

In de werkplaats van het fabriekje hebben ze dan ook helemaal niets met het fenomeen massaproductie. Daar wordt elk montuur volledig met de hand gemaakt, een proces dat weken in beslag neemt. De brillen van dit merk zijn gebaseerd op de klassiekers uit de vorige eeuw. De retro vormgeving wordt zorgvuldig gecombineerd met eigentijdse vormen, kleuren en patronen.

Andy Wolf wil als exclusief topmerk alleen luxe artikelen verschaffen en een bepaalde duurzaamheid garanderen. Met succes. Zo zien we de monturen van de eigenzinnige Oostenrijker geregeld opduiken tijdens fashionshows in Parijs, New York en Milaan. De stijlvolle retro brilmonturen zijn overigens alleen verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde dealers, om de exclusiviteit van de brillen te kunnen waarborgen.
 
storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES