Oogwereld nieuws item

WEGENS SUCCES VERLENGD T/M ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2018. PROFITEER VAN VOORDEEL TOT €150,- OP DE NIEUWSTE GENERATIE BRILLENGLAZEN

Oogwereld - 17-09-2018 @ 11:35

BRILLENGLAZEN PASSEND BIJ UW KIJKBEHOEFTEN Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets wat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat u gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand.

UW DAG VRAAGT OM MEER DAN 1 BRIL

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar 3 meter en weer terug in slechts fracties van seconden. De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen.

Kortom de enorme inspanning die uw ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, heeft u in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid.

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT

Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt rekening met de unieke eigenschappen van uw ogen. Bij Oogwereld adviseren we u vrijblijvend welk type brillenglas het beste aansluit bij uw ogen en op uw levensstijl. Hierdoor bent u verzekerd van een kijkoplossing op maat!

U kunt t/m zaterdag 29 september 2018 profiteren van de mogelijkheid om met voordeel tot €150,- op de aanschaf van een complete bril kennis te maken met de nieuwste generatie brillenglazen! *
 

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.


storelocator.gif

HOME | WEBSHOP | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen