Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

innovatief & modieus

Mykita

Mykita is een jong Duits merk, opgericht in 2003 door de grondleggers van de brillenstudio ic! Berlin: Moritz Krueger, Philipp Haffmans, Daniel Haffmans en Harald Gottschling. De naam Mykita is afgeleid van het Duitse woord voor kinderdagverblijf: het eerste pand van Mykita was gevestigd in een voormalig kinderdagverblijf.

Model
montuur
model

De vier heren zijn het echte creatieve kwartet van brillenmakend Berlijn. Waar anderen bleven hangen in het verleden, wisten deze vier heren steeds nieuwe materialen en toepassingen te bedenken zonder hun idealen uit het oog te verliezen. Innovatie maar dan in hoogstaande kwaliteit, in een modieuze en hedendaagse uitstraling zodat iedereen een Mykita bril op wil.

3D geprinte brillen

Mykita begon om de metalen monturen (die gemaakt waren van chirurgisch staal) te perfectioneren en de veerbevestiging praktisch onverwoestbaar te maken. Dit resulteerde in een lijn Mykita No. 1. Mykita was ook één van de eerste die met een 3d-geprinte collectie brillen op de markt kwam: de Mylon collectie. Vanaf het allereerste begin van verbluffende kwaliteit en met een vormgeving, zoals je dat alleen met 3d-print kunt bereiken.

Vooruitstrevende designs

Vanaf 2014 is Mykita hiermee een van de meest vooruitstrevende brilfabrikanten ter wereld. En de samenwerking met Zeiss brengt de zonnebrillen van Mykita op eenzame hoogtes. Een zonnebril met polariserende of contrast verhogende glazen laten uw uitzicht nog beter tot z’n recht komen.

En ook een “gewone” kunststof bril is geen “gewone” kunststof bril meer. Het acetaat wat voor Mykita Acetate monturen gebruikt wordt, wordt speciaal en exclusief door Mazzuchelli in Noord Italië voor Mykita gemaakt. Met kleuren combi’s en vormgeving die ongekend zijn in de brillenwereld zoals we die kende.