Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

duurzaam & stijlvol

Monkey Glasses

Monkeyglasses is erg milieuvriendelijk en streeft naar nul verspilling. Daarnaast staat betaalbaarheid hoog in het vaandel. De handgemaakte monturen van Monkeyglasses zien eruit als natuurlijk hout, maar zijn eigenlijk gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal dat bestaat uit 90% katoenvezels en houtmassa. Productieresten worden creatief gerecycled tot accessoires en exclusieve sieraden.

model
model
model

Al jaren is 'Goed eruit zien, terwijl je goed doet' de filosofie van Monkey Glasses. Door jongere generaties te leren hoe ze verantwoordelijk met de wereld omgaan, is Monkey glasses onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem.

Steun het goede doel

Van iedere bril die verkocht wordt, doneert MonkeyGlasses een percentage aan het Save The Orangutan fonds. En dan verzamelt MonkeyGlasses ook nog eens de oude brillen van klanten, om die naar India te sturen. Zo ondersteunen ze vissersfamilies in nood.

Kwaliteit uit Denemarken

Het Deense merk is in 2010 opgericht door Mai-britt en Morten Seaton. Mai-britt is ontwerper en haar echtgenoot Morten, die vele jaren ervaring als opticien heeft, levert de expertise en kwaliteit. Hun werkplaats en atelier ligt in Allerød in Noord-Seeland, Denemarken.