Tom Ford

model
Tom Ford brillen
Tom Ford

Bekroond werk

De Amerikaanse Tom Ford volgde opleidingen in kunst en architectuur en deed jarenlang ervaring op bij de meest exclusieve merken in de wereld van de damesmode en luxe accessoires. Het succes van Tom Ford werd vanaf het begin regelmatig bekroond met prestigieuze internationale prijzen.

Aantrekkelijke blikvangers

Vanaf 2005 richtte Tom Ford zich op het ontwerpen van exclusieve kledinglijnen voor heren- en dames, stijlvolle en modieuze schoenen en tassen. Compleet met bijpassende accessoires, make-up en parfum. Het exclusieve ietwat gewaagde en soms sensuele merk Tom Ford begon met een fabuleuze collectie brilmonturen en zonnebrillen, die al snel alle ogen in de wereld op zich gericht kreeg.

Toonaangevend merk

De monturen zijn er in subtiele of juist opvallende belijningen in elegante of opvallende kleurcombinaties. De brillen zijn tegelijk tijdloos, spannend, modern en aantrekkelijk. Tom Ford is een toonaangevend merk en is een begrip in de wereld van de brillenmode. Ieder topdesign is herkenbaar aan de hoofdletter T die als een subtiel detail in elk montuur wordt verwerkt.