Model

Kinderlijk chique met een elegante touch: Tartine et Chocolat

Kinderbrillen zijn er in vele soorten en maten. Van eenvoudig tot stoer, kleurrijk en chique! Binnen onze kinderbrillencollectie heeft het merk ‘Tartine et Chcololat’ met recht een plekje veroverd. We zijn enthousiast over de tijdloze monturen met originele details en een elegante touch. Een prachtig merk van Franse bodem!

Het merk ‘Tartine et Chocolat’ werd geboren in 1977. Catherine Painvin zocht tevergeefs naar comfortabele en zachte kleding met een chique touch voor haar baby. Dat resulteerde in haar eigen ontwerpen onder de naam ‘Tartine et Chocolat’. In eerste instantie bracht het merk kinderkleding op de markt, maar later volgden bijvoorbeeld ook meubilair voor de kinderkamer en – gelukkig – ook kinderbrillen.

model

Originele details en tijdloos design 

De brillen van ‘Tartine et Chocolat’ zijn kinderlijk chique met een eigenwijs, eigentijds tintje en een elegante touch. Alle monturen hebben originele details en een tijdloos design. Bovendien zijn de monturen voorzien van een gepatenteerd flexsysteem, waardoor een kapotte flex direct in onze winkel vervangen kan worden. De uitgebreide collectie van ‘Tartine et Chocolat’ biedt veel mogelijkheden in kleur en maat. Het merk is een goede match voor modieuze kinderen (jongens en meisjes) in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Speelse uitstraling 

Bent u voor uw zoon of dochter op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige bril met een speelse uitstraling? Kom de collectie van ‘Tartine et Chcocolat’ eens bekijken in de winkel. We helpen u graag!

model