Model
Model
model

Less” is bij Lindberg “way more

Het is moeilijk om ooit nog van een ander merk een bril te kopen eens u de Lindberg monturen op uw neus heeft gehad. Een gedurfde uitspraak? Absoluut, maar we dagen u uit om deze stelling zelf uit te testen. Niet alleen het design en het draagcomfort zullen u verrassen, ook het verhaal achter uw bril. Lindberg is namelijk geen gewone brillenfabrikant, maar een bedrijf met een kristalheldere visie en een uitgesproken voorliefde voor minimalistische designs.

Wat maakt Lindberg bijzonder

Wat die Lindberg monturen zo bijzonder maakt? Vooral het feit dat ze zo licht zijn dat u nauwelijks merkt dat u een bril draagt, maar Lindberg brillen hebben nog veel meer troeven dan dat.

model
model

Geniale eenvoud

Modebewuste dames en stijlvolle heren vallen vooral voor het typische Scandinavische design van de Lindberg brillen, uiterst geschikt voor multifocale glazen. Lekker strak, uiterst minimalistisch, tijdloos en daardoor ook met elke outfit te combineren. De brillen worden bovendien gemaakt van kwalitatieve en luxueuze materialen zoals titanium, platinum, acetaat en zelfs goud of hoorn.

Het strakke ontwerp is echter zeker niet alleen een esthetische keuze. In tegendeel! Het bijzondere van Lindberg monturen is dat ze geen schroeven of lasnaden bevatten. De frames worden uit 1 stuk gebogen en geplooid in de gewenste vorm. Titanium levert bovendien een ongeziene duurzaamheid en flexibiliteit op. Een Lindberg bril gaat jaren en jaren mee! Er is namelijk geen zwak punt waar de bril bij de minste weerstand op zal breken.