Meesterlijk voordeel
Zonnebrillen 50%
Model

Zeggingskracht

Bellinger wil een statement maken, een indruk achterlaten, je… iets laten voelen. Geluk, vreugde, passie, cool…? Bellinger is nooit onzichtbaar, grijs of alledaags. Monturen hebben altijd de extra twist die het interessant maakt. Het verschil wordt gemaakt in de vorm, de details en door de unieke kleurencombinaties, patronen en de combinaties van materialen.

model
Model
Model

Innovatie

Bellinger heeft de volledige focus op innovatie. Zij ontwerpen innovatieve brillen met gevoel voor het nieuwe en unieke – Bellinger probeert wegen te begaan waar niemand is geweest. Of het nu de vorm, kleur, materiaal, patronen of unieke details zijn, Bellinger gaat niet voor de eenvoudig of makkelijke oplossing.

De oorsprong

De ontwerpers Malene en Claus Bellinger Diederichsen zijn Deense ontwerpers met visie. Hun ambitie is, al vanaf het allereerste begin, om eersteklas monturen te ontwerpen voor degene die zich graag onderscheidt. Samen met goede vriend, Jacob Talbot, werken ze aan innovatieve collecties.

Plezier

Dragers van een Bellinger montuur zijn er in iedere leeftijdscategorie. Zij houden van het kleurrijke, levendige en houden van het leven! Ze willen niet naar de achtergrond verdwijnen – ze willen opgemerkt worden. Ze hebben hun eigen stijl en persoonlijkheid. Sommigen willen kleurrijk en gedreven zijn, anderen juist nuchter en casual. Maar allen tonen ze plezier, persoonlijkheid en passie.