luxe & comfort

Lindberg

Lindberg werd in 1969 opgericht door Poul-Jørn Lindberg. De CEO is Henrik Lindberg. In 1983 werkte het samen met architect Hans Dissing om een innovatief frame van titaniumdraad te creëren, dat verschillende designprijzen heeft gewonnen.

model
model
oscars

Lindberg's systeem voor brillen is anders, omdat het wordt aangepast aan persoonlijke voorkeuren en uiterlijk, van de vormen, kleuren, maten en kenmerken tot elk frame dat wordt gegraveerd met de naam van de eigenaar en een serienummer.

Lindberg monturen

Materialen voor monturen komen van over de hele wereld, van 18-karaats goud en platina tot natuurhoorn en de slagtand van de Siberische mammoet of desgewenst goud en diamanten. Het bedrijf maakt er een punt van te zeggen dat het gebruikte goud afkomstig is van een verantwoord beheerde mijn in Groenland en roze diamanten uit de Argyle-mijn in Australië.

De belangrijkste reden waarom Lindberg zich onderscheidt, is de unieke opzet om alles in eigen beheer te doen. We investeren in de meest geavanceerde technologie en ontwikkelen onze eigen productiemethoden. We werken al meer dan 25 jaar met titanium en hebben een expertise met dit materiaal die ons onderscheidt van de meeste andere brillenbedrijven. Bij Lindberg draait alles om comfortabele, flexibele, niet-allergene brillen op maat.