Multifocale contactlenzen

 Herkent u dit ook: meer licht nodig bij het lezen of armen die te kort worden om nog scherp te kunnen zien? Met multifocale contactlenzen zijn deze dagelijkse ongemakken weer snel verleden tijd. Want met DALIES TOTAL1® Multifocal zie je weer heerlijk comfortabel, op elke afstand. Kom snel langs, vraag naar de 5 dagen Gratis proeflenzen* en ervaar zelf het gemak en comfort van DALIES TOTAL1® Multifocal contactlenzen: dichtbij én veraf. 

Ervaar het gemak van multifocale lenzen

Multifocale contactlenzen bestaan al langer, maar zijn de laatste jaren door innovaties sterk verbeterd. Voorheen was de afstemming tussen de drie verschillende sterktes niet perfect en dat zorgde voor teleurstellingen bij zowel de klant als bij de specialist. De nieuwste generatie lenzen heeft echter een perfecte sterkteverdeling die elkaar iets overlappen voor het beste zicht. 

Er zijn vormvaste en zachte multifocale contactlenzen. Welke voor u het meest geschikt zijn, hangt af van uw ogen, persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. U kunt geheel vrijblijvend een uitgebreide proefpassing doen.

Zachte multifocale contactlenzen

Heeft u nog nooit eerder contactlenzen gedragen? Dan zijn zachte multifocale contactlenzen het beste voor u. U bent er snel aan gewend. De comfortabele zachte multifocale contactlenzen zijn ook geschikt om te dragen in wat ruwere en stoffige omstandigheden.
De nieuwste en beste zachte multifocale contactlenzen worden maandelijks of elke twee weken vervangen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waarvan Siliconen Hydrogel op dit moment de eerste keuze is. Er bestaat zelfs een cylindrische multifocale contactlens!

Vormvaste multifocale contactlenzen

Wie al vormvaste contactlenzen draagt, kan het beste overstappen op deze contactlenzen. De nieuwe generatie multifocale vormvaste contactlenzen hebben dezelfde dikte en grootte als normale vormvaste contactlenzen. Uw ogen wennen er daardoor snel aan.

Goed om te weten dat alle oogcontroles onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist plaatsvinden.