Daglenzen

Je moet het moment voelen, niet je contactlenzen. Met honderden typen lenzen hebben wij daarom bij Oogwereld voor elk oog een comfortabele lens. Zelfs als je in het verleden moeite had met lensdragen. Zo krijgen we veel enthousiaste reacties op onze daglenzen. Deze zachte contactlenzen gooi je na het dragen gewoon weg, want elke dag begin je met een fris paar nieuwe lenzen.

Daglenzen

De voordelen

 • geen gedoe met schoonmaken en bewaren
 • makkelijk af te wisselen met bril (handig tijdens bijvoorbeeld het sporten)
 • heel hygiënisch
 • zo comfortabel dat je ze niet voelt
 • snelle gewenning

Ondanks de korte draagtijd is er veel maatwerk mogelijk. Ook torische en multifocale daglenzen zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Probeer gratis

Draag je al lenzen en ben je geïnteresseerd in daglenzen? Kom langs in de winkel en ontvang gratis proeflenzen voor 5 dagen.

Vind vestiging

Bij Oogwereld profiteer je van vele voordelen, zoals:

 1. Professionele oogzorg gegarandeerd
  In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlens specialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeet apparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.
 2. Alle soorten optometrische metingen
  Vraag één van onze medewerkers voor een overzicht van onze prijzen. Bij aankoop van een bril of contactlenzen bij ons in de winkel is de betreffende meting geheel kosteloos. Voor vrijgave van deze oogmeetkundige gegevens zonder aanschaf van een bril of contactlenzen berekenen wij € 69,-
 3. Garantplan
  Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van uw (zonne)bril (op sterkte) voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.

Lees meer over onze voordelen