Zonneglazen op sterkte of daglenzen cadeau* 

Bekijk de actie

Meesterlijk voordeel

Dit najaar geniet je van het scherpste zicht tegen een scherpe prijs. Zo ontvang je bij aankoop van een bril 25% korting op maatwerk glazen*. Koop je 2 brillen? Dan ontvang je zelfs 50% korting op maatwerk glazen*. Dat noemen wij Meesterlijk voordeel!
Let op: dit unieke aanbod is tijdelijk. Kom langs bij de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak.

Afspraak maken Vind mijn vestiging

Gepersonaliseerde bril met maatwerk glazen

Omdat jouw ogen uniek zijn, moeten je brillenglazen dat ook zijn. Als kwaliteitsopticien kunnen wij ieder brillenglas op maat maken, afgestemd op jouw ogen en levensstijl. Het resultaat: een volledig gepersonaliseerde bril met maatwerk glazen. Zo geniet je van het scherpste zicht op alle afstanden.

*De actie is geldig bij aankoop van een complete bril van 24 september t/m 5 november 2022. De actie is niet overdraagbaar en is niet te combineren met andere kortingsregelingen. Vraag voor toelichting in de winkel.

Afspraak maken Vind mijn vestiging

De beste oogoplossing komt van onze specialisten.

91% van onze klanten beoordeelt Oogwereld met een 8 of hoger.


Onze klanten vertellen

Prachtige collectie brillen, goed en zorgvuldig gemeten en meer dan klantvriendelijk. Afstellen totdat mijn bril past en zit. Vijf sterren en warm aanbevolen.

A. Snijder over Oogwereld van der Klei

Heel aardige mannen, ze hebben mij vandaag heel erg goed geholpen met mijn bril. Vanaf nu zal deze plek de enige zijn waar ik langs zal komen in Weesp. Ze hebben een vaste klant erbij.

T. M.S. Nur over Oogwereld Carriere

Super geholpen, na verschillende oogmetingen en het juiste advies over de glazen nu een perfect zicht en mooi montuur. Bedankt Patrick voor het goede advies en perfecte service.

H. Poelsma over Oogwereld Dorst

Afgelopen week ben ik zeer fijn geslaagd bij Oogwereld Bremer. Het zijn zeer prettige mensen, die je voorzien van vakkundig advies in zowel oogmeting als montuurkeuze! We komen er al jaren naar volle tevredenheid.

H. Poelsma over Oogwereld Bremer