Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

ergonomie & details

Kinto

De eerste brillen van Kinto werden ontworpen door Celso Viejo, maar Kinto werd al snel versterkt door bekwame designers. Vandaag leiden ze nog altijd zelf de creatieve medewerkers op en werken ze samen in een klein team zodat alle modellen trouw de identiteit van het merk weerspiegelen.

model
model

Van het manuele ontwerp tot de final touch: Kinto verzekerd de 300 productiestappen en ontwikkelt de brillen in een eigen fabriek. Een autonomie die ervoor zorgt dat ze sneller en spontaner kunnen reageren.

Focus op het detail

Bij Kinto kunnen de designers de tijd nemen om de modellen in samenwerking te ontwikkelen. Vormen, kleuren, materialen: alle beslissingen worden genomen in teamverband. Dit is het handelsmerk van Kinto: al het overtollige van de bril wegnemen om zich te concentreren op het detail dat het verschil maakt. Naast de diversiteit van hun vormen bieden de modellen elk tot acht verschillende kleuren, zodat voor elk gezicht de perfecte Kinto-stijl verkrijgbaar is. 

Ergonomie als cruciaal aspect

Ook de ergonomie is een cruciaal aspect. De bril moet licht en gemakkelijk draagbaar zijn. In een sector die evolueert op het ritme van de technische innovaties, houden wij in ons achterhoofd dat elk detail belangrijk is. Alle brillen bieden bijvoorbeeld een systeem van onderling verwisselbare flexibele scharnieren. Dankzij deze technologie kunnen de monturen onmiddellijk bij de opticien hersteld worden, zonder wachttijd.