Juniorplan

  HET OOGWERELD JUNIORPLAN  

Goed zien is voor iedereen, maar zeker voor uw kinderen, een belangrijke voorwaarde om bijvoorbeeld op school mee te komen. 

Brillen zijn hip en dus zijn kinderbrillen helemaal geen straf meer. De modelletjes zijn ook veel leuker geworden. Sommigen zijn net kopieën van de brillen die pappa en mamma dragen, anderen zijn kleurrijk en speels. Bij Oogwereld hebben we altijd meer dan voldoende keus in alle prijsklassen, zodat ook de kleinsten goed bij ons kunnen slagen.

Kinderen spelen graag en veel. Een kinderbril moet dus tegen een stootje kunnen. Een goede kinderbril is stevig en voorzien van flexveren. Voor kleinere kinderen zijn krulveren raadzaam, evenals een vast neusstukje. Oogwereld adviseert lichtgewicht monturen, zoals titanium. Deze zijn oersterk, buigzaam en allergievrij. Qua glas raden we kunststof glas en ontspiegeld glas aan. Bij hoge sterkte reduceren we de dikte. Vindt u het moeilijk om een goede keuze te maken? De medewerkers van Oogwereld adviseren u graag –op basis van hun visie en ervaring- welk type bril het beste bij uw kind past.

Met het Juniorplan van Oogwereld zijn voor kinderen t/m 12 jaar
de kunststof glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag gratis! *


* Informeer in de winkel naar de mogelijkheden en de voorwaarden.


1_kinderbrillen.jpg

  OOGPROBLEMEN OP SCHOOL  

Oogproblemen beïnvloeden prestaties op school 

Goed kunnen zien is zeer belangrijk voor de prestaties op school. Oogproblemen kunnen namelijk de leer-, schrijf en leesprestaties van kinderen ernstig belemmeren! De ogen van kinderen worden steeds meer belast door gamen, veelvuldig kijken op mobieltje en veel en lang achter computer en televisie zitten. Liefst 80% van wat men dagelijks verwerkt is visueel. Veel kinderen hebben zonder dat de ouders het weten geen optimaal zicht.

Visuele problemen door bijvoorbeeld onjuiste samenwerking van de ogen, gaan vaak gepaard met klachten en stoornissen als:

  • Concentratieverlies
  • Hoofdpijn
  • Branderige ogen
  • Slechte werkhouding
  • Nekklachten
  • Vermoeidheid
  • Gedragsproblemen
  • Slordig handschrift
  • Onhandige motoriek

Veel symptomen van het niet goed samenwerken van de ogen lijken op die van dyslexie. Door het aanpakken van een visueel probleem zal het kind met leer-, schrijf-, lees- of gedragsproblemen beter gaan functioneren.
Veel zichtproblemen van kinderen kunnen worden voorkomen of verholpen door tijdig en regelmatig de ogen van een kind te laten controleren. De specialisten van Oogwereld nodigen u en uw kind(eren) graag uit voor een oogmeting.
 


storelocator.gif

HOME | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

 

AFSPREKEN BIJ OOGWERELD

Bestaande klanten kunnen inloggen met het bij ons opgegeven e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum, bijvoorbeeld: 26031974. Nieuwe klant? Selecteer uw winkel en geef uw gegevens door om te registreren. Na registratie kunt u direct een afspraak inplannen.

Afspreken

bij oogwereld

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen