innovatief & artistiek

J.F. Rey

Gevestigd in Marseille, in het zuiden van Frankrijk, ontwikkelt de collecties designerbrillen voor de J.F.REY, BOZ en VOLTE FACE lijnen die wereldwijd worden verkocht. Ver van de stereotypen van luxe, evolueren de drie oprichters van J.F. Rey in verschillende stijlen en universums. Onder de artistieke leiding van Jean-François Rey is elk montuur een originele creatie ontworpen door onze eigen ontwerpstudio. In tegenstelling tot een elitaire benadering, willen we onze passie voor optica met zoveel mogelijk mensen delen.

model
model
montuur

Bij de nieuwe modellen worden veel spectaculaire kleurstellingen gebruikt. J.F.Rey staat al jaren bekend om exotische kleuren en is altijd trendsettend. 

J.F. Rey monturen

Het acetaat wat J.F.Rey gebruikt voor de producten wordt exclusief ingekocht en daarom alleen gebruikt voor het merk zelf. Ook bepaalde lakken zijn exclusief voor J.F.Rey. Zo gebruikt het merk een uniek soort “roestachtige” lak op verschillende monturen, die is geïnspireerd op de antisliplaag van snowboards.

Sommige modellen passeren twee of drie fabrieken voordat ze geassembleerd worden. Allemaal met maar één doel: een zeer exclusieve hoogwaardige bril!