Zonnebrillen trends

Een hippe zonnebril is een echt mode-accessoire dat draait om zien én gezien worden. Dus nieuw seizoen, nieuwe zonnebril! Hieronder lees je de trends die onze trendwatchers voor jou hebben gespot:

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Trends_nieuwsitem
Zonnebrillen trends

Wiskundige wow-factor

Driehoekig, vierkant, achthoekig, perfect rond: geometrische vormen en zonnebrillen blijken een hele goede match. De fantasierijke vormen van een geometrische zonnebril zorgen voor een speels montuur dat een echt modestatement maakt. Verrassend veelzijdig! 

Oud in nieuw

Veel designers nemen gelukkig niet zomaar één-op-één de trends van vroeger over, maar geven er een moderne twist aan. De sterke punten van vroeger met een uitstraling van nu

Curvy cateye

Er zijn weinig zonnebrillen zo vrouwelijk en fijnbelijnd als de cateye. De klassieke vorm blijft spannend. De cateye is er momenteel in veel verschillende varianten en groottes, waardoor er genoeg te kiezen valt.

Mag het ietsje meer zijn?

Dit seizoen wel! Oversized zonnebrillen zijn allesbehalve bescheiden en geven je outfit een flinke vleug glamour. We zien zelfs de futuristische shield-zonnebrillen weer voorbijkomen. Een ding is zeker: oversized zonnebrillen zijn niet te missen.

Een wereld van stijl

Bij Oogwereld gaat er een wereld aan stijl voor je open. Ook jouw stijl. We hebben niet alleen modieuze zonnebrillen, maar ook klassieke modellen en tijdloze toppers. Onze stijladviseurs weten jou zeker te verrassen met een zonnebril die echt bij je past. Die kunnen we bovendien helemaal op maat maken voor jouw ogen. Dat moet je echt een keer zien, dus kom langs!