Zaterdag 19 september styling event bij Oogwereld Vallinga. Nieuw in de collectie de merken Brett en Res/Rei.

Wat is er verleidelijker om goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe bril. Bij Oogwereld Vallinga heeft u een grote keuze uit monturen en zonnebrillen van topmerken als Brett, Carven, Etnia Barcelona, Lafont, Penn & Ink N.Y, Ray-Ban, Res/Rei en Serengeti. 

Op zaterdag 19 september is er een styliste in de winkel voor het geven van een gratis stijl- en kleuradvies t.w.v. €75,-. Ook kunt u nog t/m zaterdag 19 september 2020 profiteren van de zonnebrillen sale met kortingen oplopend tot 70%!*

Wij verzoeken u een afspraak te maken zodat de opticien en aanwezige montuur styliste u de volledige aandacht kunnen geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

Nieuw in onze collectie brillen van het merk Brett en Res/Rei

Het sophisticated Franse mannen brillenmerk BRETT staat bekend om de contrasterende ontwerpen en weet menig man mee te nemen én vast te houden in een oogstrelende wereld van stoere designs en gewaagde combinaties. De brillen van het tijdloze Italiaanse merk Res/Rei zijn klassiek, modern, kleurrijk en handgemaakt.

 

Zonnebrillen Sale