Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

September droge ogen maand bij Oogwereld Van der Klei

Droge ogen zijn een groeiend probleem. Dagelijks hebben heel veel Nederlanders last van droge ogen en het aantal mensen dat hier last van krijgt blijft groeien. Branderige of prikkende ogen, vermoeide ogen, ogen die gevoelig zijn voor licht, het gevoel hebben alsof er iets in uw oog zit, tranende ogen, jeuk, wazig zien en druk achter de ogen zijn de klassieke symptomen van droge ogen. 

Er bestaan verschillende oorzaken voor droge ogen. Naast de leeftijdsgebonden en hormonale veranderingen, spelen ook een droge omgevingslucht, airconditioning of het dragen van contactlenzen een rol. Bovendien zijn de ogen steeds vaker vatbaar voor irritatie na langdurig beeldschermgebruik of door het frequent gebruik van tablets of smartphones. Ook het dragen van een mondkapje kan zorgen voor geïrriteerde/droge ogen. Gelukkig is er wat aan droge ogen te doen en hebben wij hiervoor diverse oplossingen. 

In de maand september 2021 is het droge ogen onderzoek gratis!*
 

Benieuwd of u droge ogen heeft?
Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een droge ogen onderzoek, een advies over een mogelijke oplossing of een gepaste behandeling!

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

September droge ogen maand bij Oogwereld Van der Klei