Nieuwe zonnebrillen collecties zijn binnen!

De lentezon laat zich veelvuldig zien deze dagen. Een uitgelezen moment om een hippe zonnebril aan te schaffen die je ogen beschermen tegen de felle zon en waarmee je er goed uitziet. Oogwereld Bellottica heeft een grote collectie zonnebrillen afgestemd op de laatste trends met topmerken als Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Guess, Lanvin, Lui Jo, Prada, Ray-Ban, Serengeti, Tom Ford en Victoria Beckham. Van deze merken hebben we de nieuwe collecties binnen. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Er is voor ieder wat wils. Laat je eens door ons adviseren welke zonnebril het beste bij je gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid past, zodat je de zon met een perfecte look tegemoet kunt treden.  

Een modieuze zonnebril kun je door ons ook op je persoonlijke sterkte laten maken. De zonneglazen kunnen daarbij volledig aan je wensen worden aangepast en zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-!*
 

Wij verzoeken je een afspraak te maken zodat de opticien je de volledige aandacht kan geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Nieuwe zonnebrillen collecties zijn binnen bij Oogwereld Bellottica