Minimalistische design dagen 12 t/m 14 november

Oogwereld Leenarts heeft standaard een grote collectie monturen van de exclusieve merken Andy Wolf en Mykita in huis. Deze bijzondere collecties kunnen we typeren als minimalistisch, elegant, innovatief en stijlvol.

Van 12 t/m 14 november is er een extra collectie brillen van van het innovatieve merk Mykita aanwezig. Handgemaakte monturen die worden gemaakt uit edelstaal of uit hoogwaardig acetaat, waardoor ze erg licht zijn. Het bijzondere aan Mykita is dat er geen schroeven in de monturen worden gebruikt. Het zijn  technische hoogstandjes. Op zaterdag 14 november is de hele collectie handgemaakte monturen van het exclusieve Oostenrijkse brillenmerk Andy Wolf aanwezig. Brillen die ultiem draagcomfort en functionaliteit bieden aan de drager. 

Tijdens de minimalistische  design dagen kunt u op afspraak in een sfeervolle ambiance brillen passen en van een montuur styliste advies krijgen op kleur en stijl.


Wij verzoeken u telefonisch een afspraak te maken zodat de aanwezige montuur styliste u de volledige aandacht kan geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

Minimalistische design dagen Oogwereld Leenarts