La fête Française van 9 t/m 11 september bij Oogwereld Leenarts

Van 9 t/m 11 september organiseren we "La fête Française" waarin we onze Franse merken Face à Face en Lafont in het zonnetje zetten. Van beide merken hebben we dan de gehele collectie in de winkel. De brillen van Lafont kunnen we typeren als kleurrijk, trendy, opvallend, avant-gardistisch en een tikje rebels. Ze bestaan in meer dan 200 kleurencombinaties en zijn gemaakt uit een unieke mix van materialen. Face à Face is een typisch Parijs brillenmerk: mondain, chic en modieus. Het favoriete merk van popidolen en hollywoodsterren. De brillen zijn er in opvallende kleuren en met originele aan de natuur ontleende motieven.   

Koopt u tijdens “La fête Française” een complete Face à Face of Lafont bril dan ontvangt u een Frans cadeautje!* Een montuurstyliste is aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl.
 

Maak een afspraak en laat u eens door ons adviseren welke bril het beste past bij uw gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid, zodat u de herfst met een perfecte look tegemoet kunt treden.

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

La fête Française van 9 t/m 11 september bij Oogwereld Leenarts