Kleurrijke brillen dagen 29 april t/m 1 mei bij Oogwereld Lafeber

Tijdens de kleurrijke brillen dagen van donderdag 29 april t/m zaterdag 1 mei staan de merken Etnia Barcelona en J.F. Rey centraal in de winkel. Merken die zich laten typeren als kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig.

De brillen van Etnia Barcelano zijn geïnspireerd op het bruisende Catalaanse leven in de Méditerranée, waarin kleur de boventoon voert en die een streling voor het oog zijn. De monturen zijn verkrijgbaar in maar liefst 500 verschillende kleursamenstellingen.  Eigenlijk voor iedereen die dat beetje extra zoekt dat veel andere merkbrillen niet bieden. De brillen van J.F. Rey worden met de hand vervaardigd in de Franse Jura. De constructies van sommige modellen zijn bijna kunstwerken te noemen.  J.F. Rey staat al jaren bekend om exotische kleuren en is altijd trendsettend. 

Tijdens de kleurrijke brillen dagen is een montuurstyliste aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl en is er een extra collectie brillen aanwezig. Bij aankoop van een complete bril zonneglazen op sterkte cadeau.*

Wij verzoeken u een afspraak te maken zodat we u de volledige aandacht kunnen geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Kleurrijke brillen dagen 29 april t/m 1 mei bij Oogwereld Lafeber