Kinderboekenweek is kinderbrillenweek en profiteer van optimaal kijkcomfort met de najaar actie bij Oogwereld Oosterhof.

De Kinderboekenweek = Kinderbrillenweek is een prima gelegenheid om eens de aandacht te vestigen op de ogen van je kind(eren). Oogproblemen kunnen namelijk de leer-, schrijf en leesprestaties van kinderen ernstig belemmeren! Onze optometrist staat voor je kind klaar voor het uitvoeren van cyclo metingen, hiervoor hoef je niet eerst langs de dokter. Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is ‘Worden wat je wil’. We hebben een grote collectie kinderbrillen van verschillende merken als Vingino, Tartine et Chocolat, Rex & Sue, Star Wars, Lafont en NY Yankees. Met ons Juniorplan zijn voor kinderen t/m 12 jaar de glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag gratis!*

Koop je tijdens de Kinderboekenweek = Kinderbrillenweek van 6 t/m 16 oktober een complete kinderbril, dan ontvang je een boekenbon en het kinderboekenweekgeschenk cadeau (i.s.m. Bruna Leenderweg te Eindhoven)!*
 

Profiteer van optimaal kijkcomfort!
Om jouw brillenglazen zo nauwkeurig op maat te kunnen maken, gebruiken wij het geavanceerde meetsysteem Visioffice® van Essilor. Deze meetzuil houdt bij zijn berekening rekening met al jouw persoonlijke oog- en gedragseigenschappen. Het resultaat is het allerbeste kijkcomfort en het scherpste zicht op alle afstanden. En het mooie is, dit kijkcomfort is nu extra voordelig.

Nu t/m 6 november 2021 tot €150,- korting op onze topkwaliteit glazen.*
 

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

 

Kinderboekenweek is kinderbrillenweek en profiteer van optimaal kijkcomfort met de najaar actie bij Oogwereld Oosterhof.