Monturen trends

Elk seizoen volgen we de ontwikkelingen binnen de optiekwereld op de voet. Daardoor vormt onze collectie brillen en zonnebrillen altijd een goede afspiegeling van de actuele mode. Binnen onze collecties wordt altijd gezorgd voor een veelzijdige mix waarin iedereen de keuze heeft.

Juist die ruime keuze vinden wij erg belangrijk. Want een bril moet niet alleen goed kijken, maar ook goed staan en voelen. Ook in 2023 zullen er trends opkomen die het straatbeeld gaan veroveren. Wij hebben een aantal van deze trends voor je geselecteerd.

Benieuwd geworden? Lees verder of ontdek onze collectie in één van de winkels bij jou in de buurt.

Monturen trends 2022

Bold & chunky

Dik, dikker, dikst. Stevige kunststof monturen maken hun comeback dit voorjaar. Kies voor een opvallende ronde of een eigenzinnig vierkant montuur. Ze staan allebei net zo goed.

Catching colours

Kies voor kleur! Met een felgekleurd montuur onderscheid je je van de massa. Of je nu kiest voor een volledig gekleurd montuur of een subtiel kleuraccent: alles mag dit voorjaar.

Living on the edge

Een perfect samenspel van design en esthetiek: dat zijn randloze monturen. De afgelopen tijd waren randloze monturen volop aanwezig op alle brillenbeurzen. En dat begrijpen wij: ze zijn subtiel, chique en passen bij de sophisticated brillendrager.

Never too oversized

Groot. Heel groot. Dat zijn oversized monturen. Eén ding is zeker: met een oversized montuur steel jij de show.