Voorjaars Voordeel
Zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril*

de stylisten van oogwereld

Vind je het moeilijk om een nieuwe bril uit te zoeken? Niet met de hulp van de stylisten van Oogwereld! Petra, Monique en Ilse bewijzen dat iedereen een “brillengezicht” heeft. Zij kijken kritisch naar je uiterlijke kenmerken, luisteren naar je wensen en vinden vervolgens precies het montuur dat je sterke punten benadrukt en past bij je persoonlijkheid.

Lees hieronder meer over de stylisten van Oogwereld.

team

Petra, Monique en Ilse combineren hun kennis van mode en stijl met de expertise van je lokale Oogwereldvestiging voor de perfecte bril waar alles in samenkomt. Ze stellen zich graag aan je voor!

petra

Stylist Petra

Ik ben werkzaam als mental coach, maar ik heb ook diverse stylingtrainingen gevolgd vanwege mijn grote affiniteit met mode. Zo ben ik bij Oogwereld terechtgekomen. Als stylist begeleid ik klanten bij het vinden van hun visuele identiteit. Waar voel jij je goed bij, hoe wil je jezelf laten zien? Het juiste montuur levert hier een grote bijdrage aan. Het mooiste aan mijn werk: als we de zoekopdracht van de klant goed in beeld hebben en de klant tevreden de deur uitgaat. Zo vertelde een klant in het kennismakingsgesprek: “ik ben ict-ondernemer en zakelijk wil ik serieus overkomen”, om grinnikend te vervolgen: “privé mag het montuur ook wel iets spannends en onweerstaanbaars hebben”. Dat zoeken naar die persoonlijke balans maakt elke zoektocht uniek en uitdagend.

Monique

Stylist Monique

Vanuit mijn jarenlange modische achtergrond bij McGregor ben ik de optiek ingerold. Daarna heb ik de opleiding tot topstylist gevolgd bij Marije Gerdes om binnen de Oogwereld Groep te ondersteunen als stylist. Vaak zien klanten ertegenop om een nieuw montuur uit te zoeken. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jij een nieuwe bril op kunt zetten en zegt: “wow… ja, dit ben ik!” Een uitspraak van een lieve klant uit Dronten blijft me altijd bij: “ik draag sinds mijn 8e jaar een bril, maar dit is de allereerste bril die echt bij me past.” Dan denk ik: daar doe ik het voor!