Exclusieve Design dagen 30 april en 1 mei

Tijdens de exclusieve design dagen op vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei staan de merken Lindberg en Mykita centraal in de winkel. Er is dan een extra grote collectie Lindberg en Mykita brillen in huis. Lindberg is een typisch exponent van het minimalistische Scandinavisch strak design. Voor deze brillen geld zeker de kwalificatie LESS IS MORE. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek, tijdloos en elegant. Alle monturen van Mykita worden gemaakt uit edelstaal of uit hoogwaardig acetaat, waardoor ze erg licht zijn. Het bijzondere aan Mykita is dat er geen schroeven worden gebruikt in de monturen. Het zijn dan ook technische hoogstandjes.

Tijdens de exclusieve design dagen is een montuurstyliste aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl. Bij aankoop van een complete bril ontvangt u een 2e set glazen cadeau!*
 

We verzoeken u een afspraak te maken zodat we u de volledige aandacht kunnen geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM  goed kunnen opvolgen. 

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Exclusieve Design dagen 30 april en 1 mei bij Oogwereld Dorst