Exclusieve design dagen 20 t/m 22 mei bij Oogwereld Egbers

Tijdens de exclusieve design dagen van donderdag 20 t/m zaterdag 22 mei staan de merken Lindberg en Mykita centraal bij Oogwereld Egbers.  Lindberg is een typische exponent van het minimalistische Scandinavisch strak design. Voor deze brillen geldt zeker de kwalificatie LESS IS MORE. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek, tijdloos en elegant. Alle monturen van Mykita worden gemaakt uit edelstaal of uit hoogwaardig kunststof, waardoor ze erg licht zijn. Het bijzondere aan Lindberg en Mykita is dat er geen schroeven worden gebruikt in de monturen. Het zijn dan ook technische hoogstandjes.

Tijdens de exclusieve design dagen is er een extra collectie Lindberg brillen aanwezig en een montuurstyliste die advies geeft over kleur en stijl. Bij aankoop van een complete bril ontvangt u zonneglazen op sterkte cadeau!*

We verzoeken u een afspraak te maken zodat we u de volledige aandacht kunnen geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM  goed kunnen opvolgen. 

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Exclusieve design dagen 20 t/m 22 mei bij Oogwereld Egbers