Ervaar de vrijheid van nachtlenzen, Oogwereld Govaert heeft in april een leuke actie!

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kun je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Ook voor kinderen kunnen nachtlenzen een uitkomst zijn. Om de achteruitgang van het zicht af te remmen wordt er namelijk wel eens verwezen naar nachtlenzen.

Heb je wel eens overwogen om nachtlenzen te gaan dragen, dan hebben we nu een leuke actie voor je. Laat je door ons vrijblijvend informeren over alle ins and outs van nachtlenzen.

In de gehele maand april 2021 ontvang je bij Oogwereld Govaert de aanpaskosten t.w.v. € 99,- cadeau als je een nachtlenzen pakket aanschaft!*
 

Wij verzoeken je een afspraak te maken zodat de contactlensspecialist je de volledige aandacht kan geven en we de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

* Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Ervaar de vrijheid van nachtlenzen, Oogwereld Govaert heeft in april een leuke actie!