Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Doe hier de online gehoortest

Twijfel je aan je gehoor en wil je nú meteen een eerste indicatie? Wij bieden je een uitgebreide gehoortest. Met een gratis online gehoortest weet je binnen enkele minuten hoe het met je gehoor gesteld is.

Doe hier de online gehoortest: Een uitgebreide gehoortest voor een eerste indicatie van je gehoor binnen enkele minuten.

 

Wat is een gehoortest?

Met een hoortest wordt de conditie van je gehoor gemeten. Hiermee bepalen we niet alleen of het oor goed werkt, maar ook welk deel van je gehoor wel of niet goed functioneert en wat de oorzaak is. Ook de mate van slechthorendheid is met een hoortest te bepalen. Tijdens de test in de winkel krijg je een speciale hoofdtelefoon op. Deze sluit je oren volledig af, zodat je niet wordt gehinderd door omgevingsgeluiden. Omdat het er bij gehoorschade niet alleen om gaat of een geluid hard of zacht is, maar ook welke toonhoogte (frequentie) het geluid heeft, laten wij je een serie piepjes horen. Dat doen we afwisselend in het ene en in het andere oor, met verschillende luidheden en toonhoogten. Na afloop worden de resultaten besproken en wat dit voor je gehoor betekent. De hoortest is bij Oogwereld Hoorzorg altijd gratis en vrijblijvend.

Voor een eerste indicatie, doe de online hoortest en start door op onderstaande button te klikken