Ontdek de verschillende soorten gehoorapparaten

Bij ons vind je een breed scala aan gehoorapparaten van wereldwijd de vijf A-merkkwaliteit leveranciers (Oticon, Widex/Signia, Starkey, GN-Resound en Phonak) die beschikbaar zijn om jou te helpen en je de beste persoonlijke gehooroplossing te bieden.

Een selectie van hoogwaardige hoortoestellen van topmerken Oticon, Widex/Signia, Starkey, GN-Resound en Phonak, beschikbaar bij ons voor de beste persoonlijke gehooroplossingen.


 


1. In-Het-Oor (IHO) Gehoorapparaten

Deze gehoorapparaten worden in het oor geplaatst en zijn geschikt voor milde tot matige gehoorverliezen. Ze zijn discreet en comfortabel en kunnen worden aangepast aan de vorm van je gehoorgang.

2. Achter-Het-Oor (AHO/BTE) Gehoorapparaten

AHO-gehoorapparaten rusten achter op het oor. Ze zijn krachtig en geschikt voor de meeste soorten gehoorverliezen, van mild tot zeer ernstig. Deze apparaten zijn voorzien van geavanceerde technologieën en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

3. LIHO/RIC Gehoorapparaten

Anders dan de AHO-hoortoestellen is de luidspreker uit het hoortoestel gehaald en wordt deze in het gehoor geplaatst. Omdat de luidspreker in de gehoorgang gedragen wordt zijn RIC-hoortoestellen een stuk kleiner dan de AHO-hoortoestellen. Middels een zeer dun en bijna onzichtbaar draadje wordt het luidsprekertje met het gehoortoestel verbonden. Doordat de luidspreker in het oor vlakbij het trommelvlies geplaatst wordt, zorgt dit voor een natuurlijk en helder geluid. Ze zijn geschikt voor milde tot matige gehoorverliezen en bieden een balans tussen discretie en prestaties. Dit zijn de meest gekozen en populaire toestellen.

4. (Bijna) Onzichtbare Gehoorapparaten

Deze gehoorapparaten zijn de kleinste en meest discrete optie. Ze passen volledig in de gehoorgang en zijn bijna onzichtbaar. Deze apparaten zijn geschikt voor lichte tot matige gehoorverliezen en bieden een natuurlijk geluid.

5. CROS Gehoorapparaten

Deze apparaten zijn ontworpen voor mensen met een eenzijdig gehoorverlies. Ze sturen geluiden van het dove oor naar het horende oor, waardoor je beter kunt horen in lawaaiige omgevingen.

Ongeacht het type gehoorverlies dat je ervaart, er is een gehoorapparaat dat bij jouw behoeften past. Van discreet en comfortabel tot krachtig en geavanceerd, onze uitgebreide selectie van gehoorapparaten biedt oplossingen voor iedereen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek welk gehoorapparaat het beste bij jou past!


Oplaadbare hoortoestellen

  • Ontdek de Vrijheid van Oplaadbare Gehoortoestellen

Ons assortiment oplaadbare gehoortoestellen staan voor gemak en duurzaamheid om jouw gehoorervaring te verbeteren. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie en ervaar de vrijheid van een leven zonder gedoe met batterijen.

  • Eenvoudig Opladen, Geen Gedoe met Batterijen

Zeg vaarwel tegen het continu kopen en vervangen van batterijen. Onze oplaadbare gehoortoestellen kunnen eenvoudig worden opgeladen, waardoor je tijd en geld bespaart. Plaats ze 's nachts in het oplaadstation, en je bent klaar voor een volle dag kristalhelder geluid.

Daarnaast geen gehannes met het verwisselen van batterijen, wat niet iedere gebruiker even makkelijk afgaat. 

  • Milieuvriendelijk en Duurzaam

Draag bij aan een groenere planeet door te kiezen voor oplaadbare gehoortoestellen en verminder je ecologische voetafdruk. Deze toestellen zijn niet alleen goed voor jouw gehoor, maar ook voor het milieu.

  • Langdurige Accuduur voor een Actief Leven

Onze oplaadbare gehoortoestellen bieden een indrukwekkende accuduur, zodat je de hele dag kunt genieten van helder geluid, zelfs in veeleisende situaties. Of je nu aan het werk bent, sport of sociale activiteiten onderneemt, deze toestellen zijn ontworpen om aan jouw actieve levensstijl te voldoen.

  • Handige Oplaadstations

De bijgeleverde oplaadstations zijn compact, gebruiksvriendelijk en ideaal voor thuisgebruik of onderweg. Sommige modellen bieden zelfs snelle oplaadmogelijkheden, waardoor je snel weer kunt genieten van een volle batterij en helder geluid.

  • Stijlvol Design en Comfortabel Dragen

Onze oplaadbare gehoortoestellen combineren geavanceerde technologie met stijlvol design en maximaal comfort. Ze zijn discreet, lichtgewicht en passen naadloos in jouw dagelijkse routine.

  • Ervaar de Toekomst

Kies voor gemak, duurzaamheid en een betere luisterervaring met onze oplaadbare gehoortoestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefperiode. Ontdek de vrijheid van oplaadbare gehoortoestellen en geniet weer volop van het geluid om je heen.