Doppen voor diverse behoeften

Bij Oogwereld begrijpen we dat hoorzorg verder gaat dan gehoortoestellen en gehoorbescherming. Daarom biedden we oplossigen zoals doppen die aansluiten bij verschillende aspecten van jouw gehoorbehoeften. Onze deskundige audiciens staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste doppen om je gehoor te beschermen en te verbeteren in diverse situaties.

Deskundige audicien bij Oogwereld helpt klant met het kiezen van geschikte doppen voor gehoorbescherming en verbetering.

 


slaapdoppen

Een goede nachtrust is van essentieel belang. Maar wat doe je als je niet kunt slapen door allerlei geluiden om je heen? Op maat gemaakte slaapdoppen kunnen dan een uitkomst zijn. Deze doppen zitten comfortabel en kunnen volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren, zodat storende geluiden je niet langer uit je slaap houden.

zwemdoppen

Bij gevoelige gehoorgangen is het belangrijk om je oren af te sluiten van water, wat mogelijk is met zwemdoppen. Zwemdoppen houden niet alleen water, maar ook bacteriën en chloor uit je oren.