Hd-zicht met hd-glazen

Wil je zien in high definition? Echt hd-zicht bereik je alleen met hd-glazen. Deze gepersonaliseerde brillenglazen worden op maat gemaakt voor jouw ogen. En omdat ze zo precies afgestemd zijn op jouw ogen en kijkgedrag, geven ze jou het allerscherpste zicht op alle afstanden.

Maak een afspraak

 

Hd-zicht met hd-glazen

Gepersonaliseerde glazen

Voor maatwerk kleding worden meer van jouw maten opgenomen. Zo is het ook met gepersonaliseerde brillenglazen. Naast de uitgebreide oogmeting voeren wij extra metingen uit met geavanceerde apparatuur. Hiermee maken wij een analyse van hoe jij kijkt. Op basis  van deze gegevens worden de glazen op maat gemaakt.  Wij zorgen ervoor dat waar je ook kijkt, je alles scherp ziet. 

De voordelen van maatwerk brillenglazen

Doordat de brillenglazen worden afgestemd op jouw ogen en je natuurlijke kijkgedrag, voelt je nieuwe bril heel natuurlijk. Alle voordelen op een rij:

 • je hebt haarscherp beeld naar alle kanten
 • je ziet meer contrast
 • je kunt meer zien in het donker
 • je ervaart 60% minder verstoring in je beeld bij het kijken op smartphone of tablet
 • je ogen zijn beschermd tegen blauw licht
 • je hebt minder last van storende vertekeningen in je gezichtsveld
 • je ogen hoeven minder te compenseren
 • je hoeft minder lang te wennen aan je nieuwe brillenglazen

Multifocale hd-glazen

De beste multifocale glazen voor hd-zicht zijn de Varilux X-series brillenglazen. Normaal is de overgang van een enkelvoudig naar een multifocaal brillenglas altijd best wennen, maar dit innovatieve hd-glas brengt dat terug naar een minimum. Juist doordat de brillenglazen perfect zijn afgestemd op jouw ogen en de manier waarop je kijkt, kun je op een natuurlijke manier scherp zien op alle afstanden. Dit betekent voor jou:

 • geen onnodige hoofdbewegingen voor verschillende kijkafstanden
 • vloeiend afwisselen tussen veraf en dichtbij kijken
 • een rustig en breed kijkbeeld
 • vooral ’s nachts contrastrijker zien
 • bescherming tegen blauw licht van o.a. tablet en smartphone

Enkelvoudige hd-glazen

Onze enkelvoudige glazen met hd-zicht zijn de Eyezen glazen van Essilor. Met Eyezen brillenglazen kun je optimaal genieten van je digitale levensstijl. Je ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar je smartphone, tablet, e-reader, computer of ander beeldscherm. Daardoor kun je langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen. Ontspannen kijken dus! Deze brillenglazen zijn trouwens zeker niet alleen geschikt voor mensen die altijd online zijn. Omdat we bij het personaliseren rekening houden met jouw levensstijl, zorgen we ervoor dat ze in jouw situatie het beste zicht bieden.

Hd-glazen standaard voorzien van blauwlicht filter

Al het licht dat beeldschermen zoals tablets, smartphones en laptops uitstralen bevatten blauwviolet licht. Daarom kiezen wij ervoor om voor onze klanten de hd-brillenglazen standaard te voorzien van een blauwlicht-filter. Hierdoor ervaar je het scherpste zicht én voorkom je schade aan je ogen die door beeldschermen kan worden veroorzaakt.

Ruime keuze in brillenglazen

Een montuur is wat je ziet, maar het zijn de brillenglazen waarmee je ziet. Hd-brillenglazen zijn een goede investering in het beste zicht. Maar we zijn ons ervan bewust dat niet iedereen een even groot budget heeft. Daarom hebben we bij Oogwereld voor ieder budget een passende oplossing. Naast budget stemmen we de brillenglazen ook altijd af op jouw persoonlijke levensstijl. Ga je de bril gebruiken op kantoor, onderweg of juist om te sporten? De glasadviseurs van Oogwereld gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale brillenglazen.