Op internet doen soms enge verhalen de ronde over oogschade door contactlenzen, maar we kunnen je geruststellen: bij Oogwereld zorgen we ervoor dat jij veilig en comfortabel contactlenzen kunt dragen. Dat doen we door:

Alleen te werken met gediplomeerde experts

Kom je bij ons voor contactlensadvies, dan weet je zeker dat je geholpen wordt door een gediplomeerde expert die op de hoogte is van alle mogelijkheden. Door bij- en nascholing houden we onze kennis up-to-date.

De juiste contactlens en lenzenvloeistof te kiezen

Ieder oog is anders. Daarom moet je kiezen voor de contactlens die het best past bij jouw ogen en je levensstijl. Dat gaat verder dan online lenzen bestellen van een bekend merk. Want dat de kwaliteit van de lens goed is, wil niet zeggen dat het de beste match is met jouw ogen. Dat geldt ook voor lenzenvloeistof. Daarom beginnen we bij Oogwereld altijd bij de basis: jouw ogen én jouw wensen. Op basis daarvan geven we je een persoonlijk advies.

Ruim assortiment (maatwerk) contactlenzen

Niet alleen ons advies is maatwerk. Wij hebben de deskundigheid om contactlenzen op maat te maken voor jouw ogen. Daardoor kunnen we naast een ruim assortiment zachte lenzen (daglenzen, week- en maandlenzen) ook o.a. Nachtlenzen en andere harde (vormstabiele) lenzen aanbieden. Dat vergroot de kans op een perfecte contactlens voor jouw ogen.

Een heldere uitleg

Ga je beginnen met nieuwe lenzen, dan helpen we je daarmee. Dat begint met het advies. Zijn je lenzen binnen, dan leggen we graag uit hoe je ze inzet en uitneemt. Ook vertellen we precies wanneer je ze moet vervangen en – als dat nodig is – hoe je ze moet schoonmaken. Heb je vragen, dan staan onze contactlensexperts altijd voor je klaar.

Lenscontroles en nazorg

Jij bent onze klant. Dat eindigt niet als je met je nieuwe lenzen de deur uitloopt. Daarom nodigen we je elk half jaar uit om een oogcheck uit te voeren. Tijdens zo’n controle kijken we onder meer of de pasvorm en sterkte nog goed zijn en of jij je lenzen nog comfortabel vindt. Zo zorgen we ervoor dat je ogen gezond blijven én dat je het best mogelijke draagcomfort houdt.

Bereikbaarheid voor vragen en oogklachten

Veel contactlensdragers haken uiteindelijk af doordat ze blijven lopen met comfortklachten of andere vragen. Zonde! De contactlensspecialisten van Oogwereld zijn heel goed bereikbaar en helpen je graag aan een passend antwoord op jouw vraag of klacht.