Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Daglenzen

Zorgeloos, zonder gedoe. Soms is dat heel fijn! Met daglenzen ontvang je optimaal comfort, gemak en hygiëne, dat wil toch iedereen! Daglenzen zijn contactlenzen die je maar 1 dag draagt. Je brengt ze in de ochtend aan en gooit ze ‘s avonds eenvoudig weg. Daardoor zijn daglenzen super gemakkelijk en hygiënisch in gebruik. Geen dagelijks onderhoud, je start iedere dag met een gloednieuw paar daglenzen.

Daglenzen zijn ook ideaal om af te wisselen met een bril. Bijvoorbeeld om lekker te sporten of op stap te gaan. Of juist om die toffe zonnebril te dragen die niet op sterkte is. Handig voor erbij! Wij zijn specialist op het gebied van contactlenzen en laten je graag kennis maken met daglenzen. Zo kun je het gemak, vrijheid en comfort zelf ervaren.

Meer weten over daglenzen? Lees hieronder verder of informeer bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

daglenzen
daglenzen

De voordelen

  • Geen gedoe met schoonmaken en bewaren
  • Makkelijk af te wisselen met bril (handig tijdens bijvoorbeeld het sporten)
  • Heel hygiënisch
  • Zo comfortabel dat je ze niet voelt
  • Snelle gewenning

Ondanks de korte draagtijd is er veel maatwerk mogelijk. Ook torische en multifocale daglenzen zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Kom langs en probeer!

Ook zin om eens daglenzen te proberen? Geen gedoe met onderhoud, elke dag een nieuw paar lenzen en ‘s avonds gooi je ze gewoon weg! Kom dan langs en laat een van onze specialisten jou de beste kijkoplossing aanmeten.
 

In al onze vestigingen is een contactlensspecialist aanwezig. Dus kies gerust de winkel in jouw buurt.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

*Actie is geldig t/m 3 juni 2023 bij aankoop van een eerste complete bril. Vraag naar de overige voorwaarden in de winkel.