Sport- en outdoorbril

Wanneer je sportief bent en vaak buiten komt, is een sport- en outdoorbril de ideale uitkomst. Zo beschermt een sport- en outdoorbril niet alleen je ogen, maar draagt het ook bij aan je sportprestaties.

Meer weten over sport- en outdoorbrillen? Lees verder of informeer bij één van de winkels bij jou in de buurt.

Sport- en outdoorbril: Ideaal voor sportieve activiteiten en buitenavonturen, beschermt je ogen en verbetert je sportprestaties.

Waaraan moet een goede sport- en outdoorbril voldoen?

Een goede sport- en outdoorbril moet je ogen rondom optimaal beschermen maar mag tegelijk het zicht niet belemmeren. Bovendien moet hij onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen. Dus is het erg gemakkelijk als je de glazen van de bril zelf kunt verwisselen. Met zonnig weer kies je dan voor donkere glazen, bij bewolkt weer voor lichte glazen. Kies de juiste filter voor alle licht- en weersomstandigheden.
Zorg dat je een bril koopt die ondanks de bescherming rondom wel goed ventileert en dus tijdens het sporten niet beslaat! Belangrijk is ook dat de glazen van een onbreekbaar kunststof gemaakt zijn zodat ze bij een eventuele valpartij nooit versplinteren en je ogen beschadigen.

Kies als sportliefhebber voor een bril (op sterkte) met outdoor-glazen

Ben je sportief en graag buiten? Dan is een goede bril met de juiste brillenglazen het halve werk. Oogwereld biedt specifieke outdoor-brillenglazen die gemaakt zijn van extra sterk materiaal en die voorzien zijn van een kwalitatieve krasbestendige en vuilafstotende coating.

Om je brillenglazen helemaal aan te passen aan jouw favoriete bezigheid biedt Oogwereld Varilux sportglazen waarmee je geniet van een verbeterde reactiesnelheid voor optimale prestaties. De brillenglazen zijn licht, robuust, UV-werend en in verschillende tinten beschikbaar. Ook zijn er Xperio gepolariseerde brillenglazen die hinderlijke schitteringen tegengaan en zorgen voor een verbeterde kleurwaarneming. Ideaal voor tijdens het sporten, met verschillende buitenactiviteiten en voor autorijden. Je kunt ook kiezen voor Crizal® Transitions®. Deze meekleurende glazen passen zich automatisch aan aan jouw lichtomstandigheden. Ze kleuren van helder naar donker en naar iedere tint daartussenin. Doordat de brillenglazen zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden geniet je van optimaal kijkcomfort! Zo hebben brildragers op elk moment gegarandeerd een perfect zicht, en dat is nodig om het beste van zichzelf te kunnen geven.

Laat je in één van onze winkels adviseren over welke brillenglazen het beste passen bij jouw outdoor- of sportactiviteit.

vind jouw vestiging Maak een afspraak