Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

varilux x-series

Met Varilux X-series wordt je zicht naar een heel nieuw niveau getild. Zie meer binnen handbereik. Ervaar vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Je hoeft je hoofd niet meer onnodig te bewegen om het juiste doorkijkpunt te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen en nog veel meer.

varilux x-series

Ieder detail binnen handbereik

Met Varilux X-series hoef je niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in je glas en hoef je geen onnodige hoofdbewegingen te maken om scherp te zien. Je ziet zonder moeite scherp door elk deel van jouw brillenglas.

Meer kijkvolume binnen handbereik

De veranderende levensstijl van u de brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken. Zoals Swipen op je smartphone terwijl je kijkt naar je tablet of aan het appen bent.

Ook zijn de houding en de manier waarop je naar elementen binnen handbereik kijkt, veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden, kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

Het research en development team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag de Varilux X-series ontwikkeld. Zo kun je zonder compromis genieten van alle afstanden.

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

  • Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens je dagelijkse bezigheden.
  • Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen je linker- en rechteroog.
  • Xtend™: De Xtend-technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Je kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder je hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in je brillenglas.

De voordelen van Varilux X-series Ongeëvenaard scherp zicht op elke afstand. De verschillende kijkgebieden lopen vloeiend in elkaar over voor een comfortabel zicht. Je hoeft je hoofd niet onnodig te bewegen om scherp te zien. Je went snel aan je nieuwe multifocale brillenglazen. Alles is scherp binnen handbereik. Vermindert schommeleffect zodat je zelfverzekerd kunt blijven bewegen.