Multifocale brillenglazen

Het allerbeste zicht bereik je niet met standaard brillenglazen. Elk oog is tenslotte anders. Wij werken daarom met de gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux. Die worden volledig op maat gemaakt voor jouw ogen én kunnen ook nog eens worden afgestemd op de verschillende situaties in jouw leven. Dat ziet als gegoten!

Meer weten over multifocale brillenglazen? Lees verder of laat je informeren bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

Multifocale brillenglazen van Varilux, volledig op maat voor jouw unieke ogen.
Visioffice meetsysteem voor gepersonaliseerde Varilux brillenglazen.

Visioffice meetsysteem

Voor een Varilux brillenglas brengen we met het geavanceerde Visioffice meetsysteem meer dan 20 meetgegevens in kaart die uniek zijn voor jouw ogen. In 3 stappen krijg jij een bril die is aangepast aan jou, zodat jij je kijkgedrag zo min mogelijk hoeft aan te passen aan je bril:

1. Kies een montuur dat bij je past.

2. Met Visioffice bepalen we je eyecode™ met onder andere jouw natuurlijke oog- en hoofdbewegingen en de stand van je montuur.

3. Op basis van jouw eyecode™ slijpen wij een brillenglas perfect op maat.

Het resultaat: zicht dat naar een heel nieuw niveau getild wordt. Ervaar vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Je hoeft je hoofd niet meer onnodig te bewegen om het juiste doorkijkpunt te vinden. Onbelemmerd multitasken zonder visuele beperkingen en nog veel meer. Maak een afspraak bij een van onze winkels en ervaar het zelf.

Meer lezen over Varilux X-series

Bij Oogwereld profiteer je van vele voordelen, zoals:

 1. Professionele oogzorg gegarandeerd
  In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeet apparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.
 2. Alle soorten optometrische metingen
  Vraag één van onze medewerkers voor een overzicht van onze prijzen. Bij aankoop van een bril of contactlenzen bij ons in de winkel is de betreffende meting geheel kosteloos. Voor vrijgave van deze oogmeetkundige gegevens zonder aanschaf van een bril of contactlenzen berekenen wij € 69,-
 3. Garantplan
  Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van jouw (zonne)bril (op sterkte) voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.
 4. Omruilgarantie brillenglazen
  Kun je niet wennen aan multifocale glazen, dan kunnen deze binnen 2 maanden na de aankoop worden omgeruild. 

Lees meer over onze voordelen