hd-zicht met topkwaliteit glazen

Wil je zien in high-definition? Echt HD-zicht bereik je alleen met topkwaliteit glazen. Deze gepersonaliseerde brillenglazen worden op maat gemaakt voor jouw ogen. En omdat ze zo precies afgestemd zijn op jouw ogen en kijkgedrag, geven ze je het allerscherpste zicht op alle afstanden.

Meer weten over HD-zicht met topkwaliteit glazen? Lees verder of maak een afspraak bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

Glazen

Geavanceerde oogmeting

Voor maatwerk kleding worden je maten opgenomen. Zo is het ook met gepersonaliseerde brillenglazen. Naast de uitgebreide oogmeting voeren wij extra metingen uit met het geavanceerde meetsysteem Visioffice® van Essilor. De meetzuil houdt bij zijn berekening rekening met al jouw persoonlijke oog- en gedragseigenschappen en maakt een complete analyse van hoe jij kijkt. Op basis van deze gegevens worden de glazen op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat waar je ook kijkt, je alles scherp ziet.

Voordeel van maatwerk glazen

Doordat de brillenglazen worden afgestemd op jouw ogen en je natuurlijke kijkgedrag, voelt je nieuwe bril heel natuurlijk. Alle voordelen op een rij:

 • Je hebt haarscherp beeld naar alle kanten
 • Je ziet meer contrast
 • Je kunt meer zien in het donker
 • Je ervaart 60% minder verstoring in je beeld bij het kijken op smartphone of tablet
 • Je ogen zijn beschermd tegen blauw licht
 • Je hebt minder last van storende vertekeningen in je gezichtsveld
 • Je ogen hoeven minder te compenseren
 • Je hoeft minder lang te wennen aan je nieuwe brillenglazen

Multifocaal: Varilux glazen

De beste multifocale glazen voor HD-zicht zijn de Varilux X-series brillenglazen. Normaal is de overgang van een enkelvoudig naar een multifocaal brillenglas altijd best wennen, maar dit innovatieve glas brengt dat terug naar een minimum. Juist doordat de brillenglazen perfect zijn afgestemd op jouw ogen en de manier waarop je kijkt, kun je op een natuurlijke manier scherp zien op alle afstanden. Dit betekent voor jou:

 • Geen onnodige hoofdbewegingen voor verschillende kijkafstanden
 • Vloeiend afwisselen tussen veraf en dichtbij kijken
 • Een rustig en breed kijkbeeld
 • Vooral ’s nachts contrastrijker zien
 • Bescherming tegen blauw licht van o.a. tablet en smartphone

Enkelvoudig: Eyezen glazen

Onze enkelvoudige glazen met HD-zicht zijn de Eyezen glazen van Essilor. Met Eyezen brillenglazen kun je optimaal genieten van je digitale levensstijl. Je ogen hoeven zich minder in te spannen bij het kijken naar je smartphone, tablet, e-reader, computer of ander beeldscherm. Daardoor kun je langer, rustiger en zonder problemen werken of lezen. Ontspannen kijken dus! Deze brillenglazen zijn trouwens zeker niet alleen geschikt voor mensen die altijd online zijn. Omdat we bij het personaliseren rekening houden met jouw levensstijl, zorgen we ervoor dat ze in jouw situatie het beste zicht bieden.

Standaard met blauwlicht filter

Al het licht dat beeldschermen zoals tablets, smartphones en laptops uitstralen bevatten blauwviolet licht. Daarom kiezen wij ervoor om voor onze klanten de brillenglazen standaard te voorzien van een blauwlicht-filter. Hierdoor ervaar je het scherpste zicht én voorkom je schade aan je ogen die door beeldschermen kan worden veroorzaakt.

Ruime keuze in brillenglazen

Een montuur is wat je ziet, maar het zijn de brillenglazen waarmee je ziet. Topkwaliteit glazen zijn een goede investering in het beste zicht. Maar we zijn ons ervan bewust dat niet iedereen een even groot budget heeft. Daarom hebben we bij Oogwereld voor ieder budget een passende oplossing. Naast budget stemmen we de brillenglazen ook altijd af op jouw persoonlijke levensstijl. Ga je de bril gebruiken op kantoor, onderweg of juist om te sporten? De glasadviseurs van Oogwereld gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale brillenglazen.

Haal meer rendement uit je bril

Iedereen is anders en kijkgedrag verschilt per persoon. Daarom is het voor onze specialisten niet alleen belangrijk om de sterkte zeer nauwkeurig op te meten, maar ook om te kijken naar hoe het montuur wordt gedragen én naar de samenwerking van de ogen. Wil je meer weten? Je leest het in dit artikel, waar Oogwereld's optometrist en brillenglazenexpert Marc Custers vertelt hoe je meer rendement uit je bril haalt.