Monturen trends

Elk seizoen volgen we de ontwikkelingen binnen fashion, kunst en wonen op de voet. Daardoor vormt onze collectie brillen en zonnebrillen altijd een goede afspiegeling van de actuele mode.

Tijdloze toppers en gedurfde high fashion-monturen zorgen voor een veelzijdige mix waarin iedereen de keuze heeft. Juist die ruime keuze vinden wij erg belangrijk. Want een bril moet niet alleen goed kijken en goed staan, maar vooral goed voelen. Ga jij voor subtiel of opvallend? Your choice! Lees hieronder meer over actuele montuurtrends.

Geadviseerd worden omtrent de nieuwste trends door onze meesters voor het oog? Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt!

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Kleurenpracht

Van koel tot warm, van licht tot donker: de keuze is reuze. Goud blijft favoriet. Verder zien we veel oranje, roodbruin, diep turquoise, felgeel en rood. Nog kleurrijker? Dan tippen we de popart-prints!

Bold & beautiful

Volume is hip. Kraagjes, mouwen en schoudervullingen krijgen meer body. Dat zien we ook terug in de monturen. Die werden de laatste jaren steeds dunner, maar mogen nu weer aanweziger zijn.

Ronduit natuurlijk

Ronde vormen, vloeiende lijnen. Ook de natuur blijft een inspiratiebron. Leuk is de tegenstelling tussen ruw en ongepolijst acetaat, waardoor een spannend contrast ontstaat.

Bij Oogwereld profiteer je van vele voordelen, zoals:

  • Professionele oogzorg gegarandeerd

In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlens specialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeet apparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.
 

  • Alle soorten optometrische metingen

Vraag één van onze medewerkers voor een overzicht van onze prijzen. Bij aankoop van een bril of contactlenzen bij ons in de winkel is de betreffende meting geheel kosteloos. Voor vrijgave van deze oogmeetkundige gegevens zonder aanschaf van een bril of contactlenzen berekenen wij € 69,-
 

  • Garantplan

Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van je (zonne)bril (op sterkte) voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.

Lees meer over onze voordelen