Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

elegante monturen voor elke look

Victoria Beckham

Modern en verfijnd, voor de vrouw die haarzelf volledig wil uitdrukken – dat is Victoria Beckham Eyewear. Dit stijlvolle merk combineert kenmerkende stijlen met voorwaartse silhouetten, waarbij altijd gefocust wordt op een vrouwelijk en elegant design. Hier- bij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van moderne constructies, gladde acetaten en gouden details. Op deze manier zijn de monturen van Victoria Beckham een aanvulling op zowel glamoureuze als ingetogen looks.

Victoria Beckham

Bij Victoria Beckham Eyewear wordt gebruik gemaakt van het beste vakmanschap en fabricage. De monturen worden vakkundig geproduceerd in Italië, waar gefocust wordt op een hoogwaardig optisch ontwerp en optimale bescherming.

Victoria Beckham

Een doorgewinterd stijlicoon

Victoria zelf is niet meer weg te denken uit de modewereld, zowel als stijlicoon als ontwerpster. Haar eyewear collecties reflecteren dan ook haar eigen, persoonlijke stijl waar zij zo om wordt gewaardeerd. Als echte business lady is het zakelijke aspect ook terug te vinden in haar brillencollecties. Zo worden haar modellen gehuld in zakelijke outfits zoals pakken en stralen zij zelfvertrouwen uit. De subtiele, kenmerkende vormen passen dan ook uitstekend binnen een business look en voldoen aan de verlangens van elke sterke zakenvrouw.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl