iedereen is theo

Theo

Theo is een op en top Belgisch merk dat ontstaan is in Antwerpen en Brugge. De naam Theo is een anagram van de achternaam van Patrick Hoet, één van de ontwerpers van Theo. Samen met Wim Somers sloeg hij jaren geleden de handen ineen en werd de basis voor Theo gelegd. Momenteel is Theo niet meer weg te denken uit de optiekwereld, het merk is uitgegroeid tot een waar begrip. 


 

bril
bril
bril

Het begon allemaal bij een grote optiekbeurs in Parijs (Silmo). Door op de trappen van deze beurs monturen te verkopen, werd het merk Theo al snel opgemerkt door enkele toonaangevende opticiens. Hierdoor kende Theo een eerste kleine doorbraak! 

Humor mag niet ontbreken

Theo monturen zijn ontzettend herkenbaar. Het merk kenmerkt zich door exclusieve, vernieuwende en verrassende monturen te ontwerpen. Hierbij mag humor en eigenzinnigheid absoluut niet ontbreken! Een Theo montuur kan gezien worden als een waar kunstwerk die met veel liefde ontworpen is en in kleine oplages geproduceerd wordt. 
 

Blijven verrassen

Samen met de optiek wil Theo de consument blijven verrassen en hem een unieke ervaring bieden. Ondanks dat monturen van Theo veelvuldig te zien zijn in het modebeeld van menig optiek, slaagt Theo er steeds weer in om prachtige kleurrijke brillen selectief te blijven verdelen.