stijlvol & tijdloos design

Silhouette

Stijlvol, tijdloos en ingetogen - dat zijn de brillen en zonnebrillen van Silhouette. Door vederlichte monturen te bieden met mooie, eenvoudige lijnen onderscheidt Silhouette zich. De collectie van Silhouette is gericht op het benadrukken van je innerlijke schoonheid, waarbij het gezicht het natuurlijke frame van de bril vormt.

Silhouette is een merk dat staat voor maximaal draagcomfort in een minimalistisch, stijlvol en tijdloos design. Hiermee brengt Silhouette de bril terug tot de essentie.

Stijlvolle en tijdloze brillen van Silhouette, bekend om hun vederlichte monturen en eenvoudige lijnen die innerlijke schoonheid benadrukken.

Innovatie

Door 's werelds lichtste brillen te introduceren heeft Silhouette gezorgd voor een ware revolutie in de brillenwereld. Silhouette is innovatief door extreen hoge afwerkingsnormen te combineren met de nieuwste materialen en productietechnieken.

Silhouette bracht een revolutie teweeg in de brillenwereld door 's werelds lichtste brillen te introduceren, met extreem hoge afwerkingsnormen en de nieuwste materialen en productietechnieken.

Passie en individualiteit

De visie van Silhouette wordt tot op de dag van vandaag nog steeds nageleefd: met hart en ziel de mooiste brillen ter wereld creëren. Een Silhouette bril is uniek door haar persoonlijkheid. Hierbij zijn onbeperkte mogelijkheden op het gebied van vorm, kleur en design.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl