verfijnd & comfortabel

Serengeti

Serengeti staat wereldwijd bekend om haar modieuze stijlvolle zonnebrillencollectie die technologisch het beste glas biedt, onder andere voor autorijden.

Serengeti zonnebril
Serengeti zonnebrillen

De monturen van Serengeti zijn gemaakt van de beste materialen (o.a. kunststof, roestvrij staal en titanium). De monturen zijn verfijnd, ingetogen en tijdloos. De glazen zijn helder, precies en bieden het hoogste kijkcomfort door de polariserende en fotochromatische coatings.

Slimme glazen

Serengeti ontwikkelde een ongekende combinatie van fotochromatische technologie, polarisatie en het Spectral Control filter. Deze lenzen passen zich meteen aan bij veranderende lichtomstandigheden, zorgen voor significante vermindering van schittering en houden de z.g. blauwe waas tegen. Het resultaat is minder vermoeide ogen en een verhoogd contrast, zodat de ogen kunnen ontspannen en je tijdens het autorijden kunt genieten.

Brillen voor autorijden

Het bruine Drivers glas zorgt voor een ongeƫvenaard contrast en sterk verbeterde kleurwaarneming door specifieke kleuren binnen het zichtbare gebied te filteren. Het glas blokkeert het blauwe licht tot max. 96% en elimineert hierdoor kleurvervaging wat kan leiden tot vermoeide ogen. Het groene 555NM glas versterkt de groene en gele kleuren, wat zorgt voor een duidelijk contrast en helderheid.