Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Een Merk met Visie

Materika

Bij Materika draait alles om durf en vernieuwing. De collecties belichamen een gevoel van individualiteit en expressie, met ontwerpen die de norm uitdagen en nieuwe mogelijkheden verkennen. Elk montuur is doordrenkt met persoonlijkheid en karakter, waardoor het de drager laat stralen met zelfvertrouwen en stijl. Hun monturen zijn niet alleen een accessoire, maar een expressie van je persoonlijkheid. Van gedurfde kleuren tot verfijnde details, elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om op te vallen en indruk te maken. Of je nu op zoek bent naar een ingetogen klassieker of een gedurfd statement, Materika heeft iets voor elke gelegenheid.

Monturen van Materika: durf en vernieuwing in elke collectie, voor een expressie van je persoonlijkheid.


Ontdek Materika

Welkom bij Materika, waar de grenzen van traditioneel brillendesign worden verlegd en waar gedurfde creativiteit samensmelt met vakmanschap. Stap binnen in een wereld waar innovatie en stijl hand in hand gaan, en waar elk montuur een verhaal vertelt dat gezien mag worden.

Duurzaamheid in het Hart

Bij Materika geloven ze in verantwoordelijkheid tegenover onze planeet. Daarom streven ze naar duurzaamheid in elk aspect van hun merk. De monturen worden vervaardigd met ecologisch verantwoorde materialen en productieprocessen, waardoor ze een positieve impact kunnen maken zonder in te leveren op stijl of kwaliteit. Met Materika kies je niet alleen voor mode, maar ook voor een betere toekomst.Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl