klassiek & elegant

Lindberg

Lindberg werd in 1969 opgericht door Poul-Jørn Lindberg. De CEO is Henrik Lindberg. In 1983 werkte Lindberg samen met architect Hans Dissing om een innovatief frame van titaniumdraad te creëren, dat verschillende designprijzen heeft gewonnen.

Lindberg is dan ook geen gewone brillenfabrikant, maar een bedrijf met een kristalheldere visie en een uitgesproken voorliefde voor minimalistische designs.

Lindberg titanium brillen - Innovatieve minimalistische brillen sinds 1969, opgericht door Poul-Jørn Lindberg.

Lindberg monturen zijn gemaakt van één van de meest ingenieuze natuurlijke elementen: titanium. Titanium bevat unieke eigenschappen. Zo is titanium ultralicht, flexibel, duurzaam, hypoallergeen en niet-corrosief. De gepatenteerde titanium scharnieren in Lindberg monturen bevatten geen schroeven, klinknagels of gelaste onderdelen. Lichte kleurvariaties voor elk frame worden gerealiseerd doordat de kleurmethode handmatig en gespecialiseerd is. De monturen van Lindberg zijn beschikbaar in 36 verschillende kleuren, waarbij je de kleuren van het front en de veren kunt combineren. Zo is het mogelijk om een unieke, op maat gemaakte Lindberg samen te stellen.

Stijlvol Lindberg montuur van titanium, ultralicht, flexibel, duurzaam en hypoallergeen, beschikbaar in 36 kleurencombinaties.

Lindberg monturen

Wat uniek is aan Lindberg, is het feit dat zij alles in eigen beheer doen door te investeren in de meest geavanceerde technologie en eigen productiemethoden te ontwikkelen. Lindberg werkt al meer dan 25 jaar met titanium en heeft de expertise omtrent dit materiaal, waardoor zij zich onderscheiden van andere merken. Comfortabele, flexibele en niet-allergene brillen op maat ontwikkelen - dat is waar het bij Lindberg om draait.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl